Levering

Betaling og Levering
Vi modtager betaling med Dankort, Visa, MasterCard, MobilePay, Visa Elektron, og Paypal.

Beløbettrækkes først, når varen afsendes. 

Priserne er angivet i danske kroner og er inklusiv moms. Oven i prisen skal tillægges prisen for fragt. Du vælger fragtformen i slutningen af bestillingsforløbet. Vi leverer varen 5-7 hverdage efter dit køb til en pakkeshop nær dig eller til hjemmelevering. Vi leverer varerne med Bring, Instabox eller Postnord. Vi leverer i øjeblikket kun til Danmark.

Fortrydelsesret
Du har ret til at fortryde en aftale uden begrundelse indenfor 14 dage. Har du købt flere varer i en ordre, kan du vælge at fortryde købet af nogle eller alle varer. Se om tilbagebetaling afleveringsomkostninger ved fortrydelse nedenfor. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor du eller en anden person, som du har valgt (dog ikke transportøren), får varen i fysisk besiddelse. 
Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag.


Sådan udnytter du fortrydelsesretten
Du fortryder ved at give os besked om, at du fortryder. Du skal blot sende en mail til omelstudiodk@gmail.com. Du kan ikke fortryde ved at nægte at modtage varen eller ved at undlade at hente den uden samtidig at give besked om, at du fortryder. Du kan dog, hvis du giver besked i rimelig tid herefter, dog ikke længere end tre måneder fra din bestillingsdato, få gensendt din ordre mod betaling af fragtomkostningerne herfor. 

Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om, at du fortryder købet, inden fortrydelsesfristen er udløbet.